Behandlinger/priser

Klassisk fodbehandling omfatter: Fodbad med urtesalt. Klipning, slibning og oprensning af dine negle. Vi beskærer hård hud, hælrevner og ligtorne, hvis du er besværet af dette. Den klassiske fodbehandling afsluttes altid med negleolie og fodmassage.  

Klassisk fodbehandling inklusiv peeling og paraffin omfatter: Fodbad med urtesalt. Klipning, slibning og oprensning af dine negle. Vi beskærer hård hud, hælrevner og ligtorne, hvis du er besværet af dette. Paraffinbehandling er ren forkælelse for dine ømme, trætte, tørre og evt. gigtplagede fødder. Paraffinen mætter din hud på fødderne optimalt, og du forlader klinikken med de blødeste fødder. Behandlingen afsluttes altid med negleolie og fodmassage.  

Denne behandling er for dig med besværrede fødder. Den komplicerede fodbehandling er en udvidet klassisk forbehandling, hvor der er fokus på dig, som har mere at behandle end ved en klassisk fodbehandling, f.eks. voldsomme hælrevner, ekstrem hårdhudsdannelse, mange ligtorne, hyperkeratose eller andre fodlidelser. Behandlingen afsluttes med negleolie og fodmassage.        

Vi starter med fodbad efterfulgt af peeling, hvor alle døde hudceller fjernes. Herefter sænkes dine fødder i tempereret paraffin. Paraffinbehandling er ren forkælelse for dine ømme, trætte, tørre og evt. gigtplagede fødder. Paraffinen mætter huden på fødderne optimalt, og du forlader klinikken med de blødeste fødder. Behandlingen afsluttes med negleolie og fodmassage.

Vi modtager kontanter, dankort og mobile pay


Afbud meddeles senest 24 timer før. Ved udeblivelse uden afbud: 200 kr.

Der tages forbehold for prisændringer